ThE BesT InFeRNaL-zOn3-=[PgL]=-
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

ThE BesT InFeRNaL-zOn3-=[PgL]=-

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

SPray logo...c.S

In jos 
AutorMesaj
hy2RoG3N
Admin
hy2RoG3N

Data de înscriere : 05/06/2008

SPray logo...c.S Empty
MesajSubiect: SPray logo...c.S   SPray logo...c.S Icon_minitime1Lun Iun 09, 2008 1:54 pm

I. Resurse necesare:
1. Un soft de creat logo-uri. Eu am ales Half-Life Logo Creator Non-Beta 1.0: www.extreamcs.com" class="postlink" target="_blank" rel="nofollow">Link!

II. Instalare si rulare
Start > All Programs > Halflife Logo Creator > clic pe Halflife Logo Creator

Daca va cere sa localizati hl.exe va duceti in folderul unde aveti cs-ul instalat.
ex. C:\Games\Counter-Strike 1.6

SPray logo...c.S 58572645sj1kc8.th

III. Creare si salvare

SPray logo...c.S 69790445bm6gd6.th

Nu uitati sa nu depaseasca valoarea de 10000 pix, alfel in CS se vede foate nasol..

Apoi facem ca in imagine:
SPray logo...c.S 16313371qc5gr2.th

Bifam unde scrie Counter-strike si apoi dam Save as pe Desktop (sau unde vreti voi) si la urma Save

Urmatorul pas:

SPray logo...c.S 92210070ez4hi9.th

Nu uitati sa dati Autosize altfel va da eroare. SPray logo...c.S Icon_smile

Dupa ce am dat pe Make Wad, pe Desktop a trebui sa apara un fisier cu numele de pldecal.wad.

Il redenumim in tempdecal.wad si il bagam de ex in C:\Games\Counter-Strike 1.6\cstrike.

Dupa asta intram in CS si vedeti cum a iesit spray-ul. SPray logo...c.S Icon_smile

suCCes la T0T11
Sus In jos
http://www.cs-pgl.forum.st

SPray logo...c.S
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» SPray logo..

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ThE BesT InFeRNaL-zOn3-=[PgL]=- :: -=[PgL]=-CoUnTeR sTr1k3 1.6 :: TuToriale couNtER sTr1k3 1.6 :: Difrite tutoriale ptr SV de C.s-
Mergi direct la: